Stokke Wipstoel

Geplaatst op 06-02-2023

Categorie: Huis, tuin en wonen

Stokke Steps is een transformeerbare kinderstoel die dient als basis voor een wipstoeltje en extra accessoires. Het product biedt goede vulling en ondersteuning, zit comfortabel en past zich aan naarmate je kind groeit. Het Stokke wipstoeltje kan aan de kinderstoel worden bevestigd en hoewel het is gemaakt met peuters in het achterhoofd, zorgt het ontwerp ervoor dat een pasgeborene tijdens de maaltijden bij je aan de eettafel kan zijn.

Het blad is groot – met veel ruimte om te spelen en te rommelen, en kan worden verwijderd zodat je kind rechtop naast de tafel kan zitten, er vlak tegenaan – een goed idee! Hoewel de stoel niet kan worden ingeklapt, kan het wipstoeltje plat worden ingeklapt, wat handig is om op te bergen. De hoezen zijn afneembaar en de greige stofkleur is erg trendy. De speelgoedstang is een leuk idee, maar is te laag (het speelgoed bungelt in het gezicht van de baby) en niet voldoende veilig. Een houten versie van de stoel zou de voorkeur hebben boven het overwegend plastic ontwerp waar Stokke de voorkeur aan geeft, waardoor een toch al innovatief product nog meer waar voor zijn geld zou krijgen.

stokke wipper

Stokke Steps is een product ontworpen met de moderne moeder in gedachten. De multifunctionele wipstoel annex kinderstoel is zeer efficiënt en super stijlvol. Hij is snel en eenvoudig in elkaar te zetten, is duurzaam en misstaat niet in een woonomgeving. De beste eigenschap van het product is dat een pasgeboren baby in de stoel kan worden geplaatst, wat betekent dat baby's vanaf de geboorte kunnen deelnemen aan familiediners en dat de stoel tot de schoolgaande leeftijd meegaat. Sokke Steps groeit mee met je kind en is zeker een investering, en daarom kost het iets meer dan je normaal voor zo'n product zou betalen. De stoel biedt goede ondersteuning en zit comfortabel, maar de speelgoedstang zit niet goed vast en het wipstoeltje staat iets te verticaal. De riemen zijn ook onhandig - ruw met ongelijke stiksels; op dit punt is er zeker ruimte voor verbetering. Anders een slim, goed gemaakt product.