Hoe weet je of de sneaker van je kind te klein is?

Geplaatst op 22-02-2022

Categorie: Fashion

Kindersneaker

Er zijn veel manieren om de voeten van uw kind te meten, maar een van de meest betrouwbare methoden is het gebruik van een voetliniaal. Meet de voet van uw kind van hiel tot teen, zonder de extra ruimte bij het puntje van de tenen mee te nemen.

Als de voet van uw kind meer dan vijf centimeter groter is dan de maat van de sneaker, is het tijd om in nieuwe schoenen te investeren - of om ernstige eeltknobbels zo snel mogelijk op te lossen!

Veel voorkomende symptomen van een ondermaatse sneaker


Als je meer dan twee vingers tussen de hiel en de enkel van je kind kunt passen, is het tijd voor een nieuw paar sneakers. Overbelaste schoenen kunnen pijnlijke blaren en mogelijk zelfs blijvende voetbeschadiging veroorzaken.

De pijn zal snel opwegen tegen het plezier dat je kleintje zou kunnen voelen door te pronken met dat flitsende nieuwe paar kicks. En hij of zij wil sowieso sowieso een ander paar!

Veelgestelde vragen


Wat is een goede leeftijd voor kinderen om sneakers te gaan dragen? Hoe kies ik een schoen die goed past bij de voet van mijn kleintje? We zijn er om je te helpen met deze vragen.

We willen dat al onze jonge lezers en hun ouders veilig zijn en er ook cool uitzien. Bekijk onze post over hoe je weet wanneer het tijd is voor nieuwe schoenen, en vergeet onze review-sectie niet waar we meer informatie delen over allerlei soorten sneakers voor kinderen. Veel plezier!

Grootste collectie kids sneakers


Groter betekent niet altijd beter. Voor schoenen, zoals bij de meeste andere dingen, is groter niet altijd beter. Als de voetmaat van een kind nog geen geheel getal heeft bereikt (bijv. 8), dan is het het beste om naar boven af ​​te ronden in plaats van naar beneden - de extra ruimte geeft kleine voetjes wat groeiruimte en voorkomt dat ze bekneld raken in een kleinere schoen. Je kunt de grootste collectie kids sneakers online bestellen bij de beste kinderkleding webshop Stylonic.

Overweeg merken die Europese maatvoering gebruiken


Aangezien kindervoeten nog steeds groeien, is de Europese maatvoering vaak veel nauwkeuriger dan de Amerikaanse maatvoering. En vaak worden kinderschoenen gesorteerd op leeftijd en niet op schoenmaat, dus het kan voor jou (of hen) moeilijk zijn om te bepalen of ze een groter paar sneakers nodig hebben.

Vallen ze wijd?


De gemiddelde voetlengte voor jongens en meisjes op 8-jarige leeftijd zal ongeveer een centimeter variëren. Maten zijn slechts schattingen, dus u moet kijken hoe breed of smal een schoen is wanneer u deze meet tegen de voet van uw kind. Brede voeten hebben de neiging om breed te blijven naarmate ze groeien, dus als je een kind hebt met bredere voeten, zorg er dan voor dat ze schoenen dragen die de juiste maat hebben.