Hoe u de beste maat voor kinderbroeken kiest

Geplaatst op 22-02-2022

Categorie: Fashion

Kinderbroeken

Kinderbroeken zijn er in verschillende maten, dus het is belangrijk om te weten hoe je de beste maat kiest voor je kind en om hem of haar comfortabel en veilig te houden tijdens het dragen.

De volgende stappen helpen je bij het kiezen van de beste maat kinderbroeken en helpen je ook om veelvoorkomende fouten te voorkomen die sommige ouders maken bij het kiezen van een kinderbroek.

Waar moet je op letten bij het kopen van kinderjeans


Waarom niet alle kinderen in één maat kleding passen, zal je verbazen. Kinderen zijn er in alle soorten en maten, dus het is niet nodig om een ​​grotere maat te kopen, alleen omdat het goedkoper is of er een aanbieding is.

Laat ons je vertellen hoe je ervoor kunt zorgen dat je kind genoeg ruimte heeft zonder baggy te zijn bij het kopen van een spijkerbroek voor je kleintje.

Welke afmetingen heb ik nodig?


Een paar metingen zorgen ervoor dat je een kind broek online koopt die precies bij je kind past. Neem de taille en binnenbeenlengte van uw kind en vergelijk ze met onze maattabel hieronder om erachter te komen welke maatreeks het beste voor hen is. Als je na het meten nog steeds niet zeker bent, neem dan contact met ons op en we helpen je graag verder!

Neem metingen terwijl ze de juiste onderkleding dragen


Bepaal hun taille-, heup- en binnenbeenlengte met behulp van een meetlint.

Als u moeite heeft met het nauwkeurig meten, laat uw kind dan tegen een muur staan ​​om de lengte en binnenbeenlengte (de afstand van kruis tot enkel) duidelijk te kunnen aflezen.

Zorg ervoor dat u inches of centimeters gebruikt omwille van de consistentie - meng ze nooit.

Overwegingen bij online kopen


Online kleding kopen is een geweldige manier om nieuwe items te krijgen zonder de deur uit te hoeven. Veel mensen hebben echter ontdekt dat de kleding van hun kind niet paste nadat ze ze hadden ontvangen.

Dit kan erg frustrerend en teleurstellend zijn. Er zijn een paar dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt! ##Let it out## Het is je misschien opgevallen dat sommige bedrijven broeken of shorts op twee of drie verschillende manieren uitbrengen.